Vil du gerne passe ekstra godt på dit hår og din hud? Så vælg hårpleje uden parabener og sulfat. CHI Olive Nutrient Therapy, er en produktserie fra CHI, der er ekstremt plejende på mange måder. Denne serie indeholder jomfruolivenolie, som fugter både hår og hud.

Produktserien består af alt fra shampoo, conditioner, hårmaske, silke olie og glaze, som er et mildt stylingprodukt, der giver et let hold uden at udtørre dit hår. Spritz er en lak, som ikke indeholder giftige drivgasser og derfor er på pumpe. Alt i denne fantastiske hår- og hudpleje serie indeholder ikke parabener eller sulfater, men derimod kun naturlige olier og urteekstrakter. Serien er særligt god til sart og irriteret hovedbund.

CHI Hårprodukter, hårpleje, shampoo, organic, styling

CHI Olive Organics – mere end bare hårpleje

Det der gør, at denne hudplejeserie skiller sig ud fra andre, er, at den ikke kun er mild og skånsom for håret, men at den også er lige så fantastisk til huden. Conditioneren er i øvrigt velegnet til barbering, da den efterlader dine ben bløde og lækre, ligesom shampooen og olien og er yderst brugbar til resten af kroppen. 

BRUGSANVISNING
Påfør den ønskede mængde i håndfladen og fordel jævnt i fugtigt hår. Til brug som kropsvask, påføres på en vaskeklud eller kropssvamp og masseres godt ind i huden. Derefter skylles det af. Efterfølg med CHI Olive Organics Hair & Body Conditioner.

CHI Olive Organics

Selve hårplejeserien kan bruges af absolut alle, da den imødekommer alle hårtyper. Håret efterlades rent, ekstremt blødt, friserbart og klasker ikke sammen. Dette er to vigtige faktorer, som sjældent hører sammen, men det gør de altså med disse produkter. Som kronen på værket, er serien miljøvenlig og fremstillet af de fineste råvarer. Derfor – vælg hårpleje uden parabener og sulfat.

CHI Olive Organics Styling Glaze
CHI Olive Organics Hair & Body – Shampoo Body Wash
CHI Olive Organics Hair & Body – Conditioner