Om

Titica Tofte – Din organiske frisør

Jeg hedder Titica Tofte og blev udlært frisør i 1996. Derefter arbejdede jeg hos Frisør Mono, som var med til at forme mig som nyudlært frisør.
Jeg har igennem min tid som frisør beskæftiget mig med flere forskellige nicher inden for faget, hvilket har givet mig en bred vifte af erfaring. Min store passion og spidskompetence er hårfarve, og jeg har derfor dygtiggjort mig inden for området.
Jeg har ry for at hjælpe mennesker, som har fået et ulykkeligt farveresultat med f.eks. hjemmefarve eller lignende. Siden hen har jeg arbejdet som farveteknikker, hvor jeg underviser frisører i farveteori og farveteknik samt deltager i forskellige shows.
Samtidig har jeg opbygget en stor produktviden, hvilket også betyder, at jeg kun benytter miljøvenlige produkter, som kan købes i shoppen og i vores salon på Frederiksberg.
CHI Olive Organics Hair & Body - Conditioner 340ml

Produktvejledning

Når du kommer hos Frisør Titica Tofte, vil du altid kunne få professionel vejledning i, hvordan du behandler dit hår og hvilke produkter, der matcher den eventuelle kemi, du har i håret. Når du bruger de produkter, som er egnet til lige præcis DIT hår, vil du øjeblikkeligt kunne mærke en forskel. Pleje, styling og hårfarve er tre ting, som skal arbejde sammen for at kunne opnå det bedste resultat og holdbarhed.  

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os

10 + 13 =

Adresse

Vanløse

Åbningstider

Tirs – lør: 10.00 – 17.00