Ved du, hvorfor blondt hår misfarves af silvershampoo? For mange er det ofte en udfordring at holde sit blonde hår koldt, uden at det ender med at få et blåligt eller grønligt skær, ofte pga. forkert brug af silvershampoo.

Blondt hår i kolde nuancer skal vedligeholdes enten med silvershampoo eller med farvebomber. Desværre oplever mange, at deres pæne, blonde hår ender med et kedeligt og grønligt skær efter brug af silvershampoo – her får shampooen ofte skylden, hvilket faktisk blot handler om, at produktvalget ikke er korrekt. Af den årsag er det derfor meget vigtigt, at man får den korrekte professionelle rådgivning.

Silvershampoo, SONO, blonder

Find komplementærfarven

Silvershampoo er bygget op på enten blå, grønne eller violette farvepigmenter. Det er ikke noget der kan ses med det blotte øje, da indholdet i alle silvershampooer er ens, når det trykkes ud af flasken. Tanken bag silvershampoo er, at man skal bruge komplementærfarven til den farve, man ikke ønsker sig – det vil sige den farve, som ophæver den uønskede farve. Du kan se hvilke farver, der ophæver hinanden her:

Blå > Ophæver orange
Violet > Ophæver gul
Grøn > Ophæver rød

Sølv Silver Gråt Hår

Mit hår misfarves af silvershampoo

Hvis du ikke forstår teorien bag, så sker der det, at hvis du vasker dit gyldne hår i en silvershampoo, som er bygget op på blå farvepigmenter, så kommer dit hår til at få et grønligt skær. I dette tilfælde bør du derfor vælge en silvershampoo, som er bygget op på violet. Det vil gøre, at du opnår et smukt resultat med en kølig, blond tone.

Derfor er det altså ikke silvershampooens skyld, hvis dit hår får et forkert farveskær, efter brug af silvershampoo – det handler simpelthen om, at få den rigtige vejledning, så dit valg af silvershampoo bliver korrekt. Hvis du følger disse råd er det slut med, at blondt hår misfarves af silvershampoo.

SONO Blonder The Silver Shampoo 250ml
SONO Blonder The Silver Shampoo 250ml Titica Tofte – Din organiske frisør Frederiksberg
CHI Ionic Color Illuminate Silver Blond Conditioner 251ml
CHI Ionic Color Illuminate Silver Blond Conditioner 251ml
CHI Ionic Color Illuminate Silver Blond Shampoo 355ml
CHI Ionic Color Illuminate Silver Blond Shampoo 355ml