Balayage er en farveteknik, hvor hårfarven males på håret i en strygende bevægelse. Meningen med dette er at opnå en naturlig hårbundsfarve. Balayage fremhæver de mørkere toner ved hårrødderne og de lysere toner i længderne. Det giver håret flotte og naturlige reflekser med de flotteste effekter. Balayage kræver ikke lige så hyppig vedligeholdelse, som hvis håret var farvet med helfarve.

 

Hvorfor er balayage en god ide? Med balayage opnår man et smukt og naturligt look. Der kræver mindre vedligeholdelse i forhold til andre hårfarveteknikker, som f.eks. reflekser, babylight og helfarve. Prisen variere selvfølgelig an på håret, men alt i alt er balayage en billigere løsning, da det ikke kræver man skal til frisør hver måned.

 

Ved balayage er man mørkere i bunden, hvor farven elegant fader ud og bliver lysere. Derfor er balayage ikke en farvebehandling, der kræver den store vedligeholdelse. Som der f.eks. ses ved traditionel helfarvning. Balayage er en farveteknik der tager udgangspunkt i ens egen bundfarve. Herefter laves spillet ud fra ens bundfarve, så hårfarven aldrig vil komme helt ned i bunden. Det gør at man ikke er afhængig af at få farvet en udgroning, når man mindst venter det. Det sker da nuancerne i håret, fra start allerede begynder længere nede.

 

Alle kan få lavet balayage, om du er lys eller mørkhåret har du muligheden for at få lavet balayage. Heldigvis er der ingen regler for, hvor lyst eller mørkt balayagen skal laves. Det er en samtale mellem dig og din frisør, så I sammen kan finde frem til det helt rigtige resultat til dig. Hos Titica Tofte skræddersyr vi balayagen, så den passer perfekt til dit look. Om du har krøllet, lige eller bølget hår er for sagens vedkommende fuldstændig ligegyldigt, balayage er for alle hårtyper og kan fungere for alle. Hvis du har meget kort hår, vil vi hos Titica Tofte anbefale en anden form for hårfarvning end balayage. Hos Titica Tofte er vores frisør uddannet farveteknikker, derfor garanterer vi at du bliver tilfreds med resultatet, hvis du vælger at få lavet balayage hos os.