CHI Argan Oil Masque 237ml

299,00 kr.

Denne lækre maske fra CHI kan anvendes i normalt samt beskadiget hår, idet den er opbygget på arganolie og moringaolie. Olierne i masken genopbygger hårets elasticitet, tilføjer håret glans samt styrker håret. Alle produkter fra CHI indeholder silke, som giver dit hår en silkeagtig glans og struktur. Masken er fri for parabener, sulfat og gluten.

Arganolien er en nærende olie der hurtigt absorberes i håret, og tilføjer håret en masse vitaminer. Da arganolie giver håret styrke og elasticitet, er netop denne maske perfekt til varmebehandlet hår, og hår der bliver udsat for sollys.

Moringaolien arbejder dybt ned i hårstrukturen og tilføjer vigtige nærringsstoffer, som hjælper håret til at holde sig blødt og fugtet. Moringaolien holder håret sundt og giver en flot glans.

BRUGSANVISNING
Masken fordeles i håndklæde tørt hår, hvorefter den maseres ind i håret for at indarbejde olierne. Lad maske sidde i op til 15 minutter, for den største effekt, og skyld den derefter grundigt ud i koldt vand. Masken anvendes efter behov.

Ikke på lager